Urweg en fietspad Urmond tijdelijk afgesloten vanwege werkzaamheden Julianakanaal

Dinsdag 23 juli 2024

Vanaf 12 augustus starten de werkzaamheden aan het Juliankanaal tussen Berg en Born. Net voor de Haven van Stein worden vier buizen van 80 cm vanuit het Julianakanaal naar de Maas gelegd.

Met de leiding die vanuit het kanaal naar de Maas wordt gelegd, wordt het water op die manier gezuiverd dat het kan worden hergebruikt. Dat zorgt voor een goede waterkwaliteit. Ook zorgen de buizen ervoor dat Chemelot water uit het kanaal kan blijven gebruiken voor hun bedrijfsproces.

Afsluiting Urweg en fietspad

De leidingen lopen over de Urweg en onder het nieuwe fietspad (Gemeenweg). Om deze leidingen goed te leggen wordt
de Urweg afgesloten tussen 24 juli en 30 juli en het betonnen fietspad tussen 31 juli en 2 augustus. Omleidingen worden met borden aangegeven.

Vragen

Heb je hierover vragen of wil je iets anders weten over het Julianakanaal? Dan kun je mailen naar julianakanaal@herik.nl of bel met Rijkswaterstaat op 0800-8002

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.