Voorinspectie luiken landhoofden brug Urmond

Dinsdag 6 augustus 2024

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt een voorinspectie aan de landhoofden uitgevoerd. Voor het ontwerp is de staat van de landhoofden van de brug van belang. Omdat ze niet weten hoe de toegankelijkheid van de landhoofden is achter de inspectie luiken, wordt eerst een voorinspectie gedaan.

De geplande voorinspectie aan de landhoofden in week 33 is uitgesteld. Zodra de nieuwe datum bekend is, lees je deze op onze website.

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de voorinspectie worden de toegangsluiken los gehaald. Daardoor kunnen ze naar binnen kijken en de situatie achter de luiken zien. Hierbij wordt er gekeken naar hoe de bereikbaarheid, veiligheid en bereddering ingeregeld kunnen worden wanneer de uiteindelijke inspectie uitgevoerd wordt.

Wat betekent dit voor het verkeer?

De voorinspectie vindt plaats vanaf de jaagpaden onder de brug en duurt een paar uur per kant. De brug blijft tijdens de voorinspectie open voor alle verkeer. Als er gelast wordt om de luiken open te krijgen, moet het verkeer een aantal minuten wachten. Voetgangers en fietsers hebben de mogelijkheid om dan om te fietsen of lopen.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.