Werkzaamheden Jan Steenstraat Elsloo

Maandag 12 augustus 2024

In de week van 26 augustus start de firma Hurkmans in opdracht van WML de werkzaamheden. Deze werkzaamheden duren ongeveer 2 weken. Bewoners zijn over de situatie geïnformeerd via een brief.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit twee verschillende delen. Het aanleggen van een nieuwe hoofdleiding voor water en het gedeeltelijk vernieuwen van de wateraansluitingen naar huizen, ook wel huisaansluiting genoemd. In beide gevallen bestaan de werkzaamheden vooral uit graven, vervangen van leidingen en het herstellen van de bestrating en aanplanting.

Wat betekent dit voor het verkeer?

In Elsloo wordt de waterleiding vervangen op de Jan Steenstraat. De Jan Steenstraat wordt gedurende deze werkzaamheden afgesloten. Er is een uitrit gemaakt met rijplaten zodat bewoners de straat kunnen verlaten richting Michiel de Ruijterstraat. Dit geldt uiteraard alleen in de buurt van de werkstrook.

Actuele informatie over de werkzaamheden in jouw buurt vind je hier. Heb je nog vragen over jouw wateraansluiting? Neem dan contact op met WML via 043-3090909.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.