Werkzaamheden aan gas- en waterleiding in Meers

Maandag 30 september 2024

Van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober wordt er gewerkt aan de gas- en waterleiding in Meers. De werkzaamheden vinden plaats op de kruising Meerser Eindstraat en Pastoor Erckenstraat.

Wat gaan we doen?

Enexis en WML gaan de hoofdleiding van het water en het gas vernieuwen. Dit betekent dat ze de weg openbreken en de leidingen gaan vernieuwen/vervangen. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk voor een betrouwbaar en veilig netwerk. Helaas geeft dit ook enige last.

Afsluiten kruising Meerser Eindstraat en Pastoor Erckenstraat

Om deze werkzaamheden veilig en goed uit te voeren, wordt de kruising helemaal afgesloten voor verkeer. Voor een goede bereikbaarheid van Meers wordt de Veldschuurdijk tijdelijk opengesteld en een éénrichtingsverkeer ingesteld voor de route 'Veldschuurweg - Veldschuurdijk - Oeverendijk - Maasbanderkerkweg'. Daarnaast worden in de Veldschuurweg stalen rijplaten geplaatst om te kunnen uitwijken als dat nodig is.

Fietsers en voetgangers kunnen gewoon gebruikmaken van de kruising.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.