Nachtafsluiting A2 bij Urmond

Maandag 7 oktober 2024

In de nacht van donderdag 10 oktober op vrijdag 11 oktober voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de A2. Deze werkzaamheden zijn nodig om de verbreding van de A2 tussen Het Vonderen en Kerensheide mogelijk te maken.

Afsluiting donderdag 10 oktober van 21.00 uur tot vrijdag 11 oktober 05.00 uur

A2 richting Eindhoven tussen oprit (48) Urmond en afrit (47) Born

  • Oprit (48) Urmond
  • Afrit (47) Born
  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Swentibold

Tijdens deze werkzaamheden zijn er minder rijstroken beschikbaar op de A2 tussen oprit (47) Born en afrit (48) Urmond in de richting van Maastricht.

Omleidingsroutes

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N276. Gele borden geven informatie over de afsluitingen, de verkeersmaatregelen en de omleidingsroutes.

Werkzaamheden hangen af van het weer

Onderhoudswerkzaamheden hangen af van het weer. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden misschien niet verder gaan en worden ze opnieuw ingepland.

Meer informatie

Heb je vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Je kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.