Nachtafsluitingen A2 verbreding

Dinsdag 1 oktober 2024

In de periode van 2025 tot en met 2027 werkt Rijkswaterstaat aan de verbreding van de A2 tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Het Vonderen. Als werkgever is het belangrijk voorbereid te zijn op wat er gaat komen tijdens deze periode en tegelijkertijd op de hoogte te blijven van voorbereidende afsluitingen en omleidingen die in 2024 spelen.

Let op: werkzaamheden 30 september tot 11 oktober op de A2 tussen Urmond en knooppunt Het Vonderen in beide rijrichtingen

In 2024 zal er op verschillende plekken voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden zoals snoeiwerkzaamheden en bodemonderzoek. In de periode van 30 september tot 11 oktober worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd waardoor er zeven nachtafsluitingen en omleidingen tussen knooppunt Het Vonderen en afrit (48) Urmond in beide richtingen zijn. Houd hier dus rekening mee als jouw medewerkers of leveranciers ’s-nachts de weg op moeten. Kijk op de website van Rijkswaterstaat voor meer informatie en overzicht met de afsluitingen. Tijdens de nachtafsluitingen volgt het doorgaande verkeer een omleiding via de N276.

Blijf op de hoogte

De verbreding van de A2 speelt over meerdere jaren, van 2025 tot en met 2027, en brengt de nodige hinder met zich mee. Blijf op de hoogte van alle afsluitingen en omleidingen door je aan te melden voor de projectnieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Hoe houd ik mijn bedrijf bereikbaar?

Wil je vrijblijvend praten over het bereikbaar houden van jouw bedrijf en/of het duurzaam laten reizen van je medewerkers. Dan staan de mobiliteitsmakelaars van Zuid-Limburg Bereikbaar en Midden Limburg Bereikbaar voor je klaar met gratis advies. Neem contact op met:

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.