Speciale rolstoel-scootmobiel-rollator wandeling!

Datum

Donderdag 5 september 2024 10:00 uur - donderdag 12 september 2024 12:00 uur

Locatie

Brasserie Steinerbos in Stein

Speciaal voor senioren die in een rolstoel of scootmobiel zitten, organiseren wij op donderdag 5 september een leuke wandeling! Ook senioren met een rollator zijn van harte welkom.

Wandelen is goed voor lichaam én geest en past daarom perfect binnen een gezonde leefstijl. Er valt onderweg in de natuur ontzettend veel te beleven en te ontdekken!

Het start- en eindpunt is Brasserie Steinerbos in Stein. We beginnen om 10.00 uur en de lengte van de wandeling bedraagt 2.5 kilometer over een speciale route. De omgeving is bosrijk en daardoor zeer schaduwrijk door de vele bomen in het park. Na afloop wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee inclusief een stukje gebak.

Meedoen?

Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht vanwege de voorbereidingen. Kijk op deze pagina voor meer informatie of om in te schrijven.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.